Orange Belgium biedt 4GB extra data aan al zijn residentiële klanten en lanceert #StoepStories, een campagne om de progressieve exit van lockdown te ondersteunen

Orange Belgium biedt 4GB extra data aan al zijn residentiële klanten en lanceert #StoepStories, een campagne om de progressieve exit van lockdown te ondersteunen

Orange Belgium blijft zijn klanten helpen om door deze uitdagende tijden te navigeren. Om tegemoet te komen aan de behoeften van zijn klanten tijdens de progressieve exit van de lockdown, biedt Orange Belgium 4GB mobiele data gratis aan al zijn residentiële klanten en lanceert het een brede campagne om de Belgen te helpen het contact te behouden via krijtboodschappen, kunstwerken, ...

Tot 5 keer meer videogesprekken tijdens de lockdown

Door het ingaan van de quarantaine voor het hele land medio maart is het internetgebruik onder Belgische klanten sterk toegenomen. Omdat bedrijven steeds meer afhankelijk zijn van thuiswerk en klanten steeds vaker verbinding maken met hun familie en vrienden door middel van chatten en (video)bellen, blijft de behoefte aan een betrouwbaar netwerk en een overvloed aan mobiele data toenemen.

Het gebruik van populaire videobeldiensten zoals Whatsapp, Facebook en Skype schoot omhoog, met pieken die 5 keer hoger liggen dan het gemiddelde gebruik voor de periode van opsluiting.

Orange Belgium heeft zijn klanten tijdens de opsluiting ondersteund met een speciaal platform (https://www.orange.be/nl/blog/blijf-thuis-je-ding-doen) en met gratis extra data. 

Orange Belgium blijft zijn klanten ondersteunen bij de geleidelijke opheffing van de lockdown

Het proces om de maatregelen te versoepelen, is op 4 mei begonnen, maar het zal zeer gradueel zijn. Om zijn klanten te blijven ondersteunen tijdens deze exit periode, heeft Orange Belgium besloten om al zijn residentiële klanten 4GB aan mobiele data gratis aan te bieden. Tussen vandaag en 1 juni zullen de klanten een berichtje ontvangen om hun 4GB-geschenk in te wisselen via de MyOrange-applicatie. Verder moet de klant geen actie ondernemen; in het bijzonder is het niet nodig om de klantenservice te bellen.

Alle residentiële klanten komen in aanmerking: bestaande klanten, maar ook nieuwe klanten tot eind mei. Eenmaal geactiveerd door de klant, is het 4GB-cadeau 31 dagen geldig. Klanten kunnen kiezen voor een alternatief cadeau als ze de extra mobiele data niet nodig hebben.

#StoepStories

Om verder te gaan in de ondersteuning van zijn klanten die contact proberen te houden met hun familie en verwanten, en dan voornamelijk grootouders en hun kleinkinderen, lanceert Orange Belgium de campagne: #StoepStories. Het doel: de mensen aanzetten om met krijt warme of grappige persoonlijke boodschappen, raadsels, spelletjes… op de stoep te tekenen, zo dicht mogelijk bij familie of zorgverleners of gewoon in hun eigen straat, om de ambiance in de buurt te versterken. In samenwerking met de Nederlandse kunstenaar Krijtman en verschillende influencers zal Orange Belgium verschillende sjablonen voorzien, maar ook online content, tips & tricks om de mensen te helpen kleuren, versieren, kortom om het contact met familie en vrienden in aanloop naar de exit van de quarantaine op te leuken.

Meer info op: http://www.stoepstories.be

Christophe Dujardin, Chief Consumer Officer van Orange Belgium, legt uit: "Het is onze rol om mensen te helpen zich te verbinden in deze uitdagende tijden. We voelden de noodzaak om een stap verder te gaan, door gratis mobiele data te geven aan onze klanten tijdens de exit van de lockdown periode, maar ook door het ondersteunen van creatieve vormen van communicatie zodat ze de afstand kunnen overbruggen die ze nodig hebben om nu met hun vrienden en familie in contact te blijven".

 

Younes Al Bouchouari Spokesperson, Orange Belgium
Annelore Marynissen Corporate Communication Manager, Orange

 

Over Orange Belgium

Orange Belgium is één van de meest toonaangevende telecommunicatieoperatoren op de Belgische markt (met meer dan 3 miljoen klanten) en in Luxemburg, via haar dochter Orange Luxembourg.
Als convergente speler bieden we mobiele telecommunicatiediensten, alsook internet en tv aan particulieren; en innovatieve mobiele en vaste diensten aan bedrijven. Ons ultraperformant mobiel netwerk beschikt over de 2G, 3G, 4G en 4G+ technologie waarin we voortdurend in blijven investeren.
Orange België is een filiaal van de Orange-groep, één van de meest toonaangevende operatoren in Europa en Afrika voor mobiele en breedband internetdiensten en één van de leiders wereldwijd in het leveren van telecommunicatiediensten aan bedrijven.
Orange België staat genoteerd op de Beurs van Brussel (OBEL).

Voor meer informatie: corporate.orange.be, www.orange.be of volg ons op Twitter : @pressOrangeBe.

Orange Belgium
Bourgetlaan 3
1140 Evere