Orange Belgium heeft besloten om Walcom en Walcom Liège te fuseren in Orange Belgium

Walcom en Walcom Liège worden deel van Orange Belgium

Met de verdere stroomlijning van zijn organisatiestructuur voor ogen besliste Orange Belgium om zijn filiaal Walcom Liège in zijn moederonderneming Walcom te fuseren en daarna hetzelfde te doen met Walcom in Orange Belgium.

Alle relevante documenten met betrekking tot deze vereenvoudigde fusie zijn hieronder beschikbaar:

Vóór eind juni 2020 zullen een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders voor Walcom en Walcom Liège en een raad van bestuur plaatsvinden met als doel deze fusie te bekrachtigen.

Younes Al Bouchouari Spokesperson, Orange Belgium
Annelore Marynissen Corporate Communication Manager, Orange

 

Over Orange Belgium

Orange Belgium is één van de meest toonaangevende telecommunicatieoperatoren op de Belgische markt (met meer dan 3 miljoen klanten) en in Luxemburg, via haar dochter Orange Luxembourg.
Als convergente speler bieden we mobiele telecommunicatiediensten, alsook internet en tv aan particulieren; en innovatieve mobiele en vaste diensten aan bedrijven. Ons ultraperformant mobiel netwerk beschikt over de 2G, 3G, 4G en 4G+ technologie waarin we voortdurend in blijven investeren.
Orange België is een filiaal van de Orange-groep, één van de meest toonaangevende operatoren in Europa en Afrika voor mobiele en breedband internetdiensten en één van de leiders wereldwijd in het leveren van telecommunicatiediensten aan bedrijven.
Orange België staat genoteerd op de Beurs van Brussel (OBEL).

Voor meer informatie: corporate.orange.be, www.orange.be of volg ons op Twitter : @pressOrangeBe.

Orange Belgium
Bourgetlaan 3
1140 Evere