Orange Belgium laat alle Love Trio-klanten gratis naar het openingsweekend van de Jupiler Pro League kijken

Orange Belgium laat alle Love Trio-klanten gratis naar het openingsweekend van de Jupiler Pro League kijken

Orange Belgium wil het Belgische voetbal toegankelijk maken voor een breder publiek. Nadat het een overeenkomst sloot met Eleven Sports over de uitzendrechten en vervolgens de scherpe prijs van 10,99 euro voor zijn Belgische voetbalpakket aankondigde, gaat Orange Belgium nog een stap verder en biedt het al haar Love Trio-klanten gratis toegang tot elke wedstrijd van het eerste weekend van de Jupiler Pro League.

Nadat Orange Belgium een overeenkomst sloot met Eleven Sports, de verdeler van de rechten van de Belgische voetbalcompetitie, over het uitzenden van Belgische voetbal voor de komende vijf jaar, kondigde Orange Belgium ook al aan dat het een nieuw voetbalcontentpakket zal aanbieden, toegankelijk voor alle klanten van Orange Belgium - convergent en mobiel - met drie nieuwe kanalen, volledig gewijd aan de Belgische voetbalkampioenschappen. Het doel is om een breder publiek toegang geven tot het Belgische voetbal en het vrijwaren van de gekende grote en dure premium packs.

Om nog een stapje verder te gaan, kondigt Orange Belgium vandaag aan dat het al zijn Love Trio-klanten gratis toegang zal bieden tot de wedstrijden van het allereerste Jupiler Pro League-weekend op 8, 9 en 10 augustus. Dit doen ze door hen in staat te stellen naar de drie nieuwe Eleven-sportkanalen te kijken, helemaal gratis.

Bovendien wordt het Belgische voetbalpakket aangeboden tegen de zeer concurrerende prijs van 10,99 euro voor elke klant - convergent of mobiel - en blijven de 3 bestaande Eleven-sportzenders die de internationale competities dekken, inbegrepen in het standaard digitale tv-pakket van Orange, zonder extra kosten.                                                                                                                           

Christophe Dujardin, Chief Consumer Business officer van Orange Belgium, verduidelijkt: “Als Bold challenger willen we de status quo op de Belgische markt doorbreken en een breder publiek laten genieten van het Belgische voetbal. Het aanbieden van de eerste wedstrijden van de Pro League aan al onze Love Trio-klanten is nogmaals een bewijs van onze toewijding en van de grote interesse die we hebben om onze klanten de beste inhoud tegen de beste prijs aan te bieden. ”

Meer informatie op www.orange.be/orange-football

Younes Al Bouchouari Spokesperson, Orange Belgium

 

Over Orange Belgium

Orange Belgium is één van de meest toonaangevende telecommunicatieoperatoren op de Belgische markt (met meer dan 3 miljoen klanten) en in Luxemburg, via haar dochter Orange Luxembourg.
Als convergente speler bieden we mobiele telecommunicatiediensten, alsook internet en tv aan particulieren; en innovatieve mobiele en vaste diensten aan bedrijven. Ons ultraperformant mobiel netwerk beschikt over de 2G, 3G, 4G en 4G+ technologie waarin we voortdurend in blijven investeren.
Orange België is een filiaal van de Orange-groep, één van de meest toonaangevende operatoren in Europa en Afrika voor mobiele en breedband internetdiensten en één van de leiders wereldwijd in het leveren van telecommunicatiediensten aan bedrijven.
Orange België staat genoteerd op de Beurs van Brussel (OBEL).

Voor meer informatie: corporate.orange.be, www.orange.be of volg ons op Twitter : @pressOrangeBe.

Orange Belgium
Bourgetlaan 3
1140 Evere