Orange Belgium lanceert Smart Home portfolio met app om elk toestel te bedienen dat het huis van een klant veilig en slim maakt

Orange Belgium lanceert Smart Home portfolio met app om elk toestel te bedienen dat het huis van een klant veilig en slim maakt

De interesse van de klant voor slimme toestellen blijft groeien en om een antwoord te bieden op deze vraag lanceert Orange Belgium vandaag zijn Smart Home portfolio, een compleet aanbod van slimme toestellen zoals aangesloten camera's, smart plugs en smart light bulbs, die allemaal aan te sturen zijn dankzij een gloednieuwe mobiele applicatie, om de woningen van de klanten op een heel eenvoudige manier slimmer, veiliger en energiezuiniger te maken.

De klant in staat stellen om zijn eigen slimme woonomgeving te bouwen

Vanaf vandaag lanceert Orange Belgium een gloednieuw portefeuille om domotica te democratiseren en klanten te helpen hun huis te veranderen in een slimmer en grappiger huis dat het leven makkelijker maakt. Het Orange Smart Home aanbod is gestructureerd rond drie hoofdtypes van apparaten: aangesloten lampen, smart cameras en smart power plugs van de fabrikant Konyks, die voor het eerst in België worden gedistribueerd. Deze komen bovenop de reeds beschikbare Google Nest Mini, Nest Hub en Chromecast, voor een volledige smart home ervaring.

De klant hoeft geen techneut te zijn om hiervan te genieten: hij kan deze toestellen gemakkelijk bedienen dankzij een gloednieuwe mobiele toepassing: Orange Smart Home, die het mogelijk maakt om volledige scenario's te definiëren, zoals bijvoorbeeld "schakel de stopcontacten uit als ik het huis verlaat" of "zet de camera in de privacy-modus als ik thuis ben". Een geweldige manier om te genieten van de voordelen van een echt slim huis: energieverbruik verminderen, veiligheid en comfort verhogen en genieten van nieuwe vormen van entertainment. 

Een open app voor elk apparaat en elke klant

Belangrijk om op te merken is ook het feit dat deze gratis mobiele applicatie een volledige controle mogelijk maakt op de toestellen die door Orange Belgium worden gedistribueerd, maar ook op elk aangesloten apparaat of toestel dat gebruik maakt van het smart communications platform van Tuya, een toonaangevende wereldwijde AIoT platform provider, wat meer dan 30.000 verschillende referenties wereldwijd betekent, van connected doorbells tot smart fridges.

Dankzij de Orange Smart Home app, open voor niet-Orange klanten, zijn de mogelijkheden om nieuwe scenario's te ontwikkelen dus bijna onbeperkt. Bovendien is de dienst compatibel met de belangrijkste voice-enabled assistenten zoals Google Mini/Nest Hub en Alexa, waardoor een volledige controle via spraakcommando's zoals "Hey Google, show me the kids' room" mogelijk is.

Om de voordelen van aangesloten en slimme toestellen naar voren te brengen, onthult Orange Belgium ook drie gebundelde aanbiedingen, die prijsverlagingen bevatten als een loyaliteits-voordeel voor nieuwe en bestaande klanten die zich voor 12 maanden hebben geabonneerd:

Story image

 

Alle producten kunnen ook apart worden gekocht, zodat klanten hun eigen gepersonaliseerde ervaring kunnen creëren. 

Christophe Dujardin, Chief Consumer Officer van Orange Belgium, voegt toe: "Als een Bold Challenger geloven we sterk in het belang van relevante technologie tegen een eerlijke prijs, zonder klanten op te sluiten in een gesloten omgeving. Ons Smart Home aanbod is een geweldige manier om dit soort nieuwe apparaten toegankelijk te maken voor een breder publiek. En om nog verder te gaan, bieden we aan iedereen die geïnteresseerd is de toegang tot onze mobiele applicatie om deze en vele andere apparaten te bedienen, zodat klanten hun eigen smart home ervaring kunnen creëren".

Meer info op www.orange.be/smarthome

 

Younes Al Bouchouari Spokesperson, Orange Belgium
Annelore Marynissen Corporate Communication Manager, Orange

 

Over Orange Belgium

Orange Belgium is één van de meest toonaangevende telecommunicatieoperatoren op de Belgische markt (met meer dan 3 miljoen klanten) en in Luxemburg, via haar dochter Orange Luxembourg.
Als convergente speler bieden we mobiele telecommunicatiediensten, alsook internet en tv aan particulieren; en innovatieve mobiele en vaste diensten aan bedrijven. Ons ultraperformant mobiel netwerk beschikt over de 2G, 3G, 4G en 4G+ technologie waarin we voortdurend in blijven investeren.
Orange België is een filiaal van de Orange-groep, één van de meest toonaangevende operatoren in Europa en Afrika voor mobiele en breedband internetdiensten en één van de leiders wereldwijd in het leveren van telecommunicatiediensten aan bedrijven.
Orange België staat genoteerd op de Beurs van Brussel (OBEL).

Voor meer informatie: corporate.orange.be, www.orange.be of volg ons op Twitter : @pressOrangeBe.

Orange Belgium
Bourgetlaan 3
1140 Evere